Un tanar antreprenor a creat cel mai mare site de studenti din Romania

Antreprenoriatul in Romania cunoaste noi frontiere, tinerii studenti au descoperit cat de valoroase sunt ideile originale si informatiile utile. Studentnews.info este unul dintre proiectele care a luat nastere din dorinta de a facilita viata tumultoasa a tuturor studentilor activi din Romania. Tanarul care a initiat site-ul si-a dorit sa puna la dispozitie colegilor toate detaliile legate de viata de studentie, de la informatiile banale legate de programul de functionare a secretariatelor si casieriilor, pana la solutii de distractie si optiuni de comunicare. 

Proiectul lansat din dorinta de a optimiza timpul limitat al studentilor, aflati intr-o miscare browniana, de a-i ajuta pe boboci sa se acomodeze mai rapid la viata de student s-a dovedit a fi unul valoros deoarece pune la dispozitie numeroase informatii care ajuta la optimizarea si  organizarea timpului.

Studentnews.info un proiect pentru studentii activi!

Accesarea site-ului este o sarcina simpla, structura logica a categoriilor face ca informatia dorita sa fie rapid descoperita. Categoriile sunt intuitive si simple, deci pentru minutele de relaxare poate fi accesata categoria Umor, pentru aflarea informatiilor legate de facultati, programe, secretariate se merge catre categoria Facultati iar pentru a descoperi un job care ajuta la rotunjirea veniturile si  captarea de experienta se da click pe Joburi

Proiectul este destinat studentilor activi, intrucat pune la dispozitie instrumentele necesare pentru valorificarea potentialului si a timpului. Bobocii aflati la inceput de drum descopera simplu si rapid unde se desfasoara cursurile accesand hartile disponibile. Spre exemplu un invatacel la ASE venit din Bistrita, va afla in doar cateva minute unde trebuie sa ajunga accesand harta cladirilor ASE. Asa se intampla cu in cazul altor facultati.

Platforma este creata pentru studenti deci aici se gasesc si oferte de joburi menite sa contribuie la dezvoltarea personala. Tinerii pot gasi programe de intership si locuri de munca potrivite care sa ii ajute sa evolueze in domeniul in care studiaza. Solutiile propuse completeaza intr-un fel sau altul procesul academic. Deci pagina de joburi pentru studenti este un instrument care sa ii ajute pe tinerii activi ce doresc sa beneficieze de un plus de experienta dar si pe cei ce doresc sa devina independenti.

Studentnews.info o comunitate interactiva

Intrucat este un proiect pentru tineri, distractia si conectivitatea sunt si ele parti in importante. Studentnews.info este locul in care se gasesc experiente, sfaturi, provocari mentie sa creeze comunitati interactive, puternice, in care tinerii au ceva important de spus.

Prin intermediul  portalului se formeaza comunitati, se impartasesc experiente se leaga prietenii si se initiaza petreceri! 

Conectivitatea este o resursa valoroasa, de aceea paginile de FB si Instagram create sunt menite sa ii tina aproape pe toti tinerii cu pasiuni si interese comune. Cei 250.000 de membrii sunt prieteni, mentori, sustinatori, parteneri in educatie, dezvoltare; studiaza, petrec si se pregatesc de viata! 

Platforma Studentnews.info creata  de studenti, pentru studenti, evolueaza si creste impreuna cu acestia, este un proiect valoros care ii ajuta pe tineri sa isi atinga potentialul maxim, sa se dezvolte natural, intr-un mediu prietenos, intre colegi care impartasesc aceleasi bucurii, temeri, anxietati, valori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *