Unde joci Book of Ra și Sizzling Hot online?

sloturi-online

Cazinourile online au cunoscut o adevărată evoluție în rândul jucătorilor în ultimii ani atât la nivel internațional, cât și în România. Acest lucru se datorează faptului că poți juca din confortul propriei case sau în drum spre serviciu, la orice oră de pe orice dispozitiv, gamei variate de jocuri și bonusurilor pe care le primești atât la înregistrare cât și pe parcurs. Fortuna este o una dintre cele mai mari platforme de cazino online din România licențiată ONJN, și oferă o varietate mare de sloturi video. Unele dintre cele mai populare jocuri, dacă nu chiar cele mai populare, sunt Sizzling Hot și Book of Ra.

Sizzling Hot

Sizzling Hot este printre ele primele jocuri de tip video slot apărute și are la bază un concept simplu. Simbolul cel mai râvnit de toți jucătorii este cifra 7. Cel mai mare câștig îl obții atunci când ai nimerit cinci astfel de simboluri în linie. Celelalte simboluri plătesc descrescător începând cu pepeni sau struguri și portocale, lămâi și prune. Există și simbolul scatter care este reprezentat de o steluță și care plătește oriunde atunci când prinzi minim 3. Sizzling Hot are la bază 5 coloane, 3 rânduri și 5 linii.

Book of Ra

Book of Ra este un slot video la fel de popular ca Sizzling Hot doar că are caracteristici diferite. Simbolurile sunt cu tematică egipteană, iar cele mai râvnite simboluri sunt scatterurile care sunt reprezentate de cărți și Exploratorul. Dacă prinzi minim 3 simboluri scatter vei declanșa funcția bonus care constă în 10 rotiri gratuite și alegerea unui simbol care se va extinde pe toate rolele pe care apare. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt Exploratorul, Masca de Faraon, Statuia și Scarabeul.

Cum să profiți la maxim de Sizzling Hot și Book of Ra

Pentru a profita la maxim de Sizzling Hot și Book of Ra ai nevoie de un cont la Fortuna Casino. Aici găsești ambele jocuri în diferite variante ale acestora. După ce ai deschis un cont la Fortuna vei beneficia de un bonus de bun venit consistent. Fortuna oferă 3 bonusuri de bun venit clienților noi la cazino la primele 3 depuneri. La prima depunere vei beneficia de 100% până la 800 RON , la a 2-a depunere 150% în limita a 600 RON, iar la a 3-a depunere 200% în limita a 600 RON. Astfel te vei bucura la maxim de jocurile tale preferate Sizzling Hot și Book of Ra, fie că vrei să le joci în varianta clasică, fie că optezi pentru variantele deluxe sau extra care oferă linii în plus și funcții extra. Cele mai populare sloturi le vei găsi la Fortuna deoarece aceștia pun la dispoziția clienților peste 350 de sloturi video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *