Under 21, ziua decisivă: România vs Germania – Rezultatul la care ambele echipe se califică – Fotbal

România și Germania joacă un meci decisiv pentru calificarea din faza grupelor la Euro 2021 rezervat naționalelor Under 21. Calculele calificării sunt complexe în funcție de fiecare rezultat în parte, dar există și un scor la care cele două formații merg braț la braț în Final 8.

Primele două clasate merg mai departe, iar foarte mult va conta meciul dintre România și Germania. De ce? Pentru că oricum Olanda este mare favorită contra Ungariei, țara gazdă fiind cenușăreasa grupei.

Există doar două variante sigure pentru calificare: prima era lesne de înțeles – victoria cu Germania.

A doua este o remiză cu nemții, dar de la un anumit număr de goluri înscrise încolo. Dacă tricolorii vor termina de la egalitate 2-2 (sau variantele superioare, 3-3, 4-4, etc), atunci România și Germania vor avea avantajul golurilor marcate într-un clasament în trei cu Olanda.

  • România vs Germania va avea loc marți, de la ora 19:00, urmând să fie LiveText pe HotNews.ro și în direct pe TVR1. Duelul se va disputa pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta și face parte din Grupa A.

Rezultatele României Under 21 la acest turneu final:

De știut:

Primele două clasate din grupe se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.

Vor avea loc marți, de la ora 19:00

Germania vs Romania
Olanda vs Ungaria

Cum arată clasamentul:

1 Germania 4 puncte (4-1)
2 România 4 (3-2)
3 Olanda 2 (2-2)
4 Ungaria 0 (1-5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *