UPDATE Anchetă a Poliţiei Capitalei în cazul decesului unei femei internate la Spitalul Victor Babeș / Pacienta ar fi fost detubată din greșeală – International

Poliţia Capitalei a anunțat joi seară că a declanşat verificări în cazul decesului în condiţii suspecte al unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Incidentul a avut loc la Spitalul Victor Babeș, unitate suport COVID, iar conform unor surse medicale citate de stirileprotv ar fi vorba despre o pacientă internată la terapie intensivă, care ar fi fost deconectată de la aparate din greșeală, de către un brancardier.

Poliția Capitalei a transmis că joi seară a fost anunțată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3.

  • “Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
  • Se efectuează activități investigative și de cercetare penală, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă și necropsia”, a anunțat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Incidentul a avut loc la Spitalul Victor Babeș, iar conform unor surse medicale citate de stirileprotv ar fi vorba despre o pacientă internată la terapie intensivă, care ar fi fost deconectată de la aparate din greșeală, de către un brancardier. Brancardierul ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, însă l-ar fi încurcat și astfel ar fi ajuns să o deconecteze de la aparate pe femeie.

Conform stirilorprotv.ro, managerul spitalului a confirmat că un pacient a decedat în spital, spunând că a fost anunțată poliția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *