Urari de Paste 2020

Impartaseste spiritul sarbatorii de Paste cu prietenii, colaboratorii si persoanele dragi, trimitandu-le dorintele voastre semnificative si frumoase de Paste. Amintirea invierii lui Isus Hristos este una dintre cele mai importante sarbatori din crestinism. Fie ca trimitem mesaje fericite de Paste, mergem la biserica sau mancam mancaruri de Paste, Pastele ne promite cu siguranta o speranta noua, fericire si prosperitate. Vezi lista cu urari de Paste pe Foxi.ro.

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!
Va doresc ca Lumina Sfanta a Invierii sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste Luminat!
In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet ,,Hristos a inviat!.
La mine a venit de ceva timp iepurasul. Multumesc ca existi in viata mea!
Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!
Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!
Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!
Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna.
Un iepuras tare dragalas a iesit in cale cu viteza mare si-ti ureaza neincetat sa ai Paste Minunat si Hristos a Inviat!
Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!
Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit! Paste fericit!
M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.
Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!
Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
Sa pastem cat de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata.
Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!
Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!
Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *