Urmărit în traficul rutier, un topliţean nu a reuşit să scape de poliţişti, însă a reuşit să „scape” autoturismul într-un gard

Foto cu caracter ilustrativ

Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Topliţa, avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat pentru comiterea mai multor fapte de natură penală la regimul circulaţiei rutiere.

La data de 30.07.2019, în jurul orei 19:15, un echipaj de poliție rutieră care acţiona pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Topliţa, a observat un autoturism care circula dinspre oraşul Borsec, la volanul căruia poliţiştii au recunoscut un localnic de 37 de ani, care avea permisul de conducere reținut, în urma săvârșirii mai multor fapte penale la regimul circulației rutiere.

Astfel, s-a trecut la urmărirea acestuia cu autospeciala având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, însă conducătorul auto nu a oprit și a încercat să scape, iar când a ajuns la intersecția cu strada Verii a virat spre stânga, moment în care a pierdut controlul și s-a lovit frontal de gardul imobilului nr. 264.

Conducătorul auto, care nu a suferit nici un fel de leziuni în urma impactului, a fost imobilizat şi încătuşat, pe numele său fiind întocmit încă un dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *