Ușor de utilizat: Drujba STIHL

Drujba STIHL este o drujbă electrică cu lanț fără emisii și care poate fi utilizată oriunde, acolo unde este disponibilă o priză. Noua generație a acestor drujbe vine într-o varietate de clase de performanță.

Așadar, indiferent dacă ești un grădinar amator sau un profesionist, există o drujbă STIHL pentru tine. Astăzi am dori să îți arătăm câteva dintre avantajele unei drujbe STIHL de mare putere.

O drujbă STIHL este deosebit de potrivită pentru lucrările din jurul casei, curții sau grădinii și face din tăierea lemnului de foc o treabă de copii mici. Dacă folosești drujba mai des sau profesional, atunci există și opțiuni pentru tine, unele drujbe gestionând sarcini precum tăierea cherestelei rapid, dar precis. Toate modelele au performanțe impresionante de tăiere, manevrare controlată, caracteristici îmbunătățite și design modern.

Puternic și dur

Motor electric puternic. Mai puternică, mai rapidă, mai bună: datorită randamentului mai înalt și a lanțului mai mare, un drujbă STIHL nouă oferă o performanță de tăiere cu până la 20% mai mare în comparație cu modelele mai vechi.

Durată de viață lungă. Metalul bate testul timpului: angrenajele noi, cu dinți metalici, fac drujbele mai rezistente și mai durabile ca niciodată.

Confortabil și sub control

Prindere moale ergonomică. Toate noile drujbe STIHL au o prindere moale in forma ergonomica în partea din spate a mânerului, oferind utilizatorului o prindere fermă și un control perfect.

Vârf de protecție stabil. Un vârf de protecție fixează drujba STIHL pe lemn, astfel încât să te poți baza pe precizia de tăiere exactă. Practic, drujba mușcă din lemn și ține conturul acestuia, astfel că utilizarea este sigură.

Super frână a lanțului. Frâna este super eficientă. De îndată ce ai dat drumul manetei de comutare spate, frâna de lanț închide motorul electric și lanțul drujbei se oprește complet.

Ușor de utilizat și inteligent

Tensionare rapidă a lanțului, fără scule. Lanțul drujbei poate fi reglat și tensionat rapid și ușor fără niciun instrument sau vreo unealtă profesională.

Protecție inteligentă la suprasarcină. O drujbă STIHL are o performanță ridicată fără supraîncărcare. Dacă drujba STIHL începe să se supraîncălzească, i se oprește automat motorul prin activarea butonului roșu de suprasarcină. Pe anumite modele, LED-ul roșu indică supraîncălzire sau suprasarcină. Motorul se răcește în doar câteva momente, astfel încât să te poți întoarce repede la funcționare.

SoftStart inteligent. Pornește inteligent chiar înainte de a începe să tai. Limitarea curentului de pornire reduce tensiunea la pornirea drujbei, astfel încât poți folosi o drujbă STIHL în circuite de putere mai slabă.

Stiri diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *