Utilizarea campaniilor de reclamă Google Ads pentru validarea instantanee a noilor idei de afaceri

0

Ai o idee de afaceri în care crezi foarte mult. Știi niște produse pe care dacă începi să le vinzi sigur vor avea căutare pe piață. Ți-ai dat seama că dacă vei extinde activitatea într-un nou domeniu vei avea succes. Persoanele cu spirit antreprenorial întotdeauna generează idei noi de afaceri pe care ar vrea să le aplice cât mai repede. În primele zile și săptămâni de la apariția unei idei noi, persoanele sunt entuziasmate și văd doar partea bună a propunerii lor, fără să își dea seama de posibilele riscuri și obstacole.

Cum folosești Google Ads

Ne poate ajuta serviciul de reclamă Google Ads în aceste momente de entuziasm? În ce mod? Și de ce tocmai Google Ads? În primul rând, ce sunt și cum funcționează și cât costă campaniile Google Ads ? Acestea sunt un serviciu furnizat de Google prin care difuzezi reclame pentru produsele și serviciile tale, atât pe Google cât și pe diverse website-uri. Utilizatorul încarcă texte și imagini pe Google și apoi se afișează reclamele.

Avantajul reclamelor Google Ads

Cum poate ajuta serviciul de reclame Google Ads pentru validarea ideilor celor care au diferite inițiative de afaceri? Avantajul reclamelor Google Ads este că permit crearea și lansarea unor campanii într-un timp foarte scurt, chiar și în condițiile în care NU avem încă finalizate noile planuri de afaceri, ci sunt la nivel de idee. O persoană care dorește să deschidă o firmă de servicii foto într-un oraș poate lansa campanii de reclamă, cu un mini-site și cu reclamă pe Google. O altă persoană care dorește să vândă produse noi pe piață poate lansa campania Google Ads chiar și în lipsa acestor produse. Campaniile pot fi pornite, rulează câteva zile sau una-două săptămâni. Dacă există comenzi și cerere din partea publicului pentru produsele respective.

Pentru a afla cât costă campaniile de Google Ads și pentru a discuta mai multe detalii, există companii specializate care oferă servicii configurare și lansare campanii Google Ads special pentru testarea ideilor de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *