Vacante Bulgaria cu Travel Idea

vacanta Bulgaria

Nu de putin timp, Bulgaria este o destinatie de vacanta preferata tot mai mult de romani datorita unui mix de avantaje pe care le ofera cu foarte mare generozitate.Printre acestea am putea enumera, kilometrii de plaje cu nisip fin, auriu, care poarta si denumirea de nisipurile de aur, trasee montane cu partii de scki generoase, locuri cu insemnatate istorica care include castele sau chiar orasul medieval  Veliko Tarnovo unde retraiesti istoria si simti ca ai pasit inamoi in timp in urma cu multe secole.

Dar mai ales, daca alegi sa-ti petreci vacante Bulgaria, vei beneficia de servicii turistice de foarte buna calitate.

Iti dezvaluim cele mai atractive pentru vacante Bulgaria

Poti alege sa fii beneficiarul unei minunate vacante Bulgaria daca accesezi site-ul agentiei noastre de travel.

Vei avea astfel posibilitatea sa optezi pentru o vacanta de neuitat, in tara vecina cu noi situata la sud de Dunare.

Bulgaria, reprezinta o destinatie foarte accesibila pentru turistii romani care aleg vacante Bulgaria, in primul rand pentru ca este in apropiere si apoi fiindca in Bulgaria nu te simti ca intr-o tara straina, la unele restaurante chiar si meniurile sunt in limba romana si cetatenii cu care intrii in contact pot vorbi cu tine romaneste atat cat iti este necesar sa primesti o informatie.

Fascinantul litoral bulgaresc este de notorietate pentru serviciile all inclusive, plaje intinse, pe multe dintre acestea putand fi recunoscuta distinctia Blue Flag.

vacanta Bulgaria

Resorturile sunt de 4 si 5 stele  si se adreseaza inclusiv familiilor intrucat au numeroase facilitati pentru copii, Albena, cu aquapark-ul sau  si varietatea punctelor de distractie remarcandu-se printre acestea.

Nisipurile de Aur si Sunny Beach reprezinta statiuni cosmopolite unde vacanta ta se transforma intr-un rasfat total fiindca bunul gust si-a pus puternic amprenta.

Vacanta ta pentru orice anotimp este aici

Din pachetele noastre turistice pentru vacante Bulgaria nu lipseste nici zona Montana. Astfel, te provocam sa-ti petreci vacanta in statiuni precum Bansko, Borovetz si Pamporovo unde te asteapta partii de ski usoare, medii si dificile, create special pentru fiecare gen de turist . Adrenalina si aerul curat, rarefiat, de munte si vegetatia specifica te vor face sa petreci vacanta de vis aleasa din oferta noastra pentru ca meriti din plin.

Si statiunea Balcic te intampina cu generozitate. Orasul Balcic este situat pe tarmul Marii Negre, aproape de Sofia si de orasul Varna, în apropiere de staţiunea Albena si de orasul Kavarna. 

Primii locuitori ai regiunii in care se afla Balcicul sunt vechii traci. In imprejurimi au fost gasite multe artefacte vechi de 2000 de ani din sticla, unelte metalice si chiar arme.

Atractia principal in central orasului Balcic este Catedrala Ortodoxa Medievala .

Tot in Balcic, puteti vizita Gradina Botanica, unde veti admira plante unice, de pe tot globul si in vecinatatea acesteia, este Palatul construit pentru Regina Maria a Romaniei , puncte de o intensitate istorica deosebita si o atractie turistica desavarsita.

Alege vacante Bulgaria din oferta noastra pentru o calatorie in care se imbina armonios atractiile turistice istorice cu ambianta moderna oferita de hoteluri moderne, plaje cu nisip fin, vegetatie abundenta si apa cristalina.

Pentru mai multe informatii intra aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *