Vacante Turcia – experiente uimitoare

Vacante Turcia

Turcia este o tara cu o multime de destinatii pentru turistii care vin sa o viziteze. Turcia este o comoara cand vine vorba de obiective turistice culturale, religioase si istorice.

Biserica Sfanta Sofia, Istambul, Palatul Dolmabahce, Antalya, Izmir si multe alte locuri mirifice reprezinta un intreg val de experiente si de culturi unice. Turcia este o destinatie foarte populara si atrage pe fiecare an in jur de 30 de milioane de turisti. Marea Mediterana este un obiectiv turistic care este vizitat anual de peste 19 milioane de turisti.

Turcia este renumita pentru foarte multe lucruri dar ea este renumita, in special, pentru plajele cu nisip fin, ospitalitatea fata de turisti si pentru bucataria traditionala.

Vacante Turcia – Cele mai bune alegeri

Daca vrei sa pleci in vacanta ca sa te relaxezi, o optiune foarte interesanta este Antalya. Antalya este o statiune mare de pe litoralul Marii Mediterane din Turcia. Antalya este si un oras pitoresc. Acesta are bulevarde impodobite cu palmieri, strazi destul de inguste si incurcate, cu hoteluri luxoase si servicii de prima clasa.Printre obiectivele turistice se enumera portul turistic foarte atractiv, cartierul vechi dar plin de farmec pe nume, Kaleici.

O alta varianta cand vine vorba sa cauti pe google “ Vacante Turcia” este reprezentata de Belek. Despre existenta Belek-ului s-a afalat in anul 1984 si a fost declarata ca “Centrul Turistic Belek”. Aceasta regiune paradisiaca de pe coasta mediteraneana se afla localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei. Regiunea detine 36 de hoteluri, toate avand cinci stele, case de vacata de prima-clasa, si 6 terenuri de golf.

Alanya este un oras modern care se afla la 100 km, in partea de est a Antalyei. Alanya se intinde de-a lungul a doua golfuri largi. Aceasta locatie a fost odata cea mai puternica si mai uimitoare fortareata de pe coasta Turciei si era formata din 150 de bastioane. Alanya are cate o plaje cu nisip cenusiu si o multime de hoteluri pe fiecare parte.

Orasul Manavgat este foarte aproape de Antalya. Se afla la aproximativ 72 km de Antalya si a fost fondata pe campia care se intinde pe ambele maluri ale raului Manavgat. Partea de nord a orasului Manavgat se invecineaza cu Muntii Taurus acoperite cu paduri frumoase. Raul Manavgat, care curge prin oras, ofera fertilitatea simpla si bogatia specifica.

Side este o locatie inedita. Se afla pe coasta de sud a Mediteranei la aproximativ 75 km de Antalya. Aceast obiectiv turistic se afla pe o mica peninsula plata. Are o latime de 300 m si lungimea de 800, pe care se ingramadesc minuni arheologice. In trecut, Side a fost un oras important din punct de vedere comercial.

Vacante Turcia – cum sa faci rost de cazare?

Acum ca am aflat cateva destinatii unice in Turcia, vom discuta si cum sa facem rost de cazare si de servicii de prima-clasa. O agentie de turism se poate ocupa de tot ce tine de cazare, de aranjarea unui traseu care sa va ajute sa vizitati cele mai importante obiective turistice si multe altele.

Agentia de turism Travel Idea pentru vacante Turcia ofera cele mai bune optiuni pentru a va face sederea cat mai confortabila si sigura. Daca o sa cauti pe google “Vacante Turcia “ nu o sa reusesti sa gasesti oferte avantajoase precum o fac cei de la o agentie de turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *