Vacanțele la un alt nivel – croazierele. De ce să optezi pentru o croazieră?

Dtour

Croazierele sunt din ce în ce mai populare, dar de ce să faci o croazieră? În fiecare an, un număr impresionant de nave noi sunt adăugate flotei liniilor de croazieră.

O gamă largă de itinerarii și stiluri de croaziere DTour este, prin urmare, disponibilă călătorilor. Dar este croaziera modul de călătorie potrivit pentru tine? Mulți călători l-au adoptat. Iată câteva motive pentru care sa alegi sa pleci într-o croazieră.

Descoperă mai multe destinații

Mai multe destinații pot fi, practic, vizitate doar cu croazieră. Acesta este cazul Alaska  și al Insulelor Galapagos. Pentru alte regiuni precum țările scandinave, insulele grecești și chiar Caraibe, acest mod de călătorie îți permite să vezi mult mai multe locuri decât o călătorie tradițională. Vizitezi ziua, iar nava se mișcă noaptea în timp ce dormi, te ospătezi sau chiar te distrezi.

Raport calitate/preț

Raportul calitate-preț pentru o croazieră este excelent. Costul pe noapte este foarte competitiv. Prețul croazierei include cabina și mesele, precum și mai multe activități pentru a te distra. Dacă ai grijă să nu cheltuiești prea mult pe alcool, restaurante de specialitate și cazinou, este o modalitate economică de a călători.

Confort

Într-o croazieră te poți relaxa. Odată ce îmbarcarea este finalizată, îți vei despacheta bagajele fără a fi nevoie să le împachetezi din nou până la sfârșitul călătoriei. Personalul atent se ocupa de fiecare nevoie pe care o ai. Majoritatea vaselor sunt luxoase și oferă toate serviciile oferite de hotelurile de lux și chiar mai mult.

Gastronomie

Nu este nevoie să te plimbi pe străzi în căutarea unui restaurant unde să mănânci bine fără să fii păcălit de capcanele turistice. Mesele la bordul navelor sunt de o calitate excelentă. De asemenea, ai de ales între sala de mese tradițională și restaurantele specializate. Există întotdeauna un restaurant deschis, fie că este vorba de bufet sau de o gustare.

Activități la bord

La bord, sunt activități pentru toate gusturile: spa, sala de sport, piscine, cazinou, săli de spectacol și baruri. Unele nave au chiar pereți de alpinism, tobogane, terenuri de minigolf, terenuri de baschet, piste de bowling și chiar patinoare. Toate acestea pe lângă conferințe, pe diferite teme, susținute de experți. Seara, multe spectacole au loc în sala de spectacol sau în barurile și alte locuri publice de pe ambarcațiune.

Astfel, avantajul croazierei rezultă cu siguranță în faptul că nu te vei simți niciodată singur. Este un loc privilegiat pentru întâlniri, atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni. Există multe oportunități de a crea afinități cu pasagerii.

Excursii

Fiecare escală are multe excursii pentru toate gusturile și tipurile de călători. Călătorii cu autobuzul pentru persoanele în vârstă sau mai puțin apte. Plimbări pe munte sau cu bicicleta, zile de golf, scuba diving sau caiac de mare pentru cei mai atletici. Fiecare își găsește cum să se distreze. În plus, alegând excursiile companiei de croazieră, ai siguranța că au ales cei mai buni ghizi și că te vei întoarce în siguranță și la timp pentru plecare.

Deci, ce aștepți pentru a face prima ta croazieră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *