Verde luxuriant sub picioarele jucatorilor sau buruieni si gauri – Alege servicii terenuri sportive

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sunt cateva lucruri de luat in considerare atunci cand vine vorba de ingrijirea naturala a gazonului, pentru ca verdele puternic sa nu se transforme in teren arabil. Prin urmare, multe cluburi se intreaba cum sa-si intretina gazonul pe terenul sportiv. Poti alege servicii terenuri sportive de la SportsFields. Nu degeaba cluburile profesioniste cheltuiesc bani frumosi pe greenkeepers, pentru ca multe aspecte individuale trebuie sa fie perfect coordonate. De exemplu, terenul sportiv trebuie sa aiba o lungime corecta a gazonului, fertilizare adecvata a gazonului, irigare bazata pe nevoi si multe altele.

Lungimea potrivita face diferenta

Cat de lung trebuie sa fie gazonul depinde, printre altele, de liga clubului. In cluburile de renume, gazonul se tunde pana la 2 centimetri, in timp ce in liga de amatori poate avea pana la 4 centimetri lungime. Un lucru este clar, cu cat gazonul ar trebui sa fie mai scurt, cu atat este mai mare efortul pe care il implica intretinerea acestuia. In special primavara, intretinerea trebuie facuta de pana la doua ori pe saptamana. Gama de servicii terenuri sportive se efectueaza acum cu masini de tuns iarba robotizate puternice. Cu ajutorul utilajelor automate, costurile pentru personal si intretinere pot fi reduse considerabil. Si datorita mulcirii regulate, gazonul natural se imbunatateste in mod constant.

Avantajele alegerii de servicii terenuri sportive sunt costurile reduse cu pana la 50% (pentru personal si intretinere), verdeata perfect cosita cu efort minim, intretinere usoara. Ingrijirea gazonului se face ecologic, datorita dispozitivelor fara emisii, cerintelor reduse de energie si cantitatilor reduse de ingrasamant si multe altele. Daca doresti sa ai un teren sportiv frumos si perfect pentru meciuri si competitii, trebuie sa respecti regulile relevante pentru intretinere. Acest lucru promoveaza cresterea sanatoasa a gazonului primavara. Magneziul, fosforul si potasiul asigura, de asemenea, ca din gazon se obtine cel mai bun potential posibil.

Terenurile de sport sunt expuse la sarcini extreme. Sunt in mod constant calcate in picioare si ar trebui sa fie gata de utilizat tot timpul anului, daca este posibil. Prin urmare, fiecare teren de sport necesita masuri regulate de ingrijire, care sunt personalizate in functie de starea suprafetei. Ingrijirea optima si regenerarea durabila a terenului de sport necesita un nivel ridicat de experienta. Interactiunea sensibila a continutului de apa, permeabilitatea apei, schimbul de aer si gaz in sol, activitatea radacinilor si utilizarea nutrientilor trebuie sa fie coordonate cu precizie. 

Udarea in functie de nevoi completeaza programul de ingrijire

Si gazonul trebuie udat, insa in cantitatea necesara. Nici macar in lunile fierbinti de vara, gazonul nu trebuie udat in exces. Mai degraba, gazonul trebuie udat intens o data si apoi lasat sa se usuce cateva zile. Acest lucru incurajeaza cresterea radacinilor. Daca udarea este prea frecventa, radacinile nu vor ajunge suficient de adanc, iar gazonul se va ofili rapid. Si aici, tot mai multe cluburi se bazeaza pe servicii terenuri sportive care se ocupa de necesarul de apa si distribuie cantitatea potrivita de apa la momentul potrivit.

Vrei sa construiesti un teren sportiv? Intra pe site si completeaza formularul de contact pentru a primi o oferta!

spot_imgspot_img