Verdict în cazul procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB – Decizia luată de Curtea de Apel București

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Curtea de Apel din București a luat decizia în privința procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB, iar judecătorii au stabilit că militarii dețin toate realizările sportive din perioada 1947-1998.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CSA Steaua, lovitură importantă în procesul pentru palmares

Curtea de Apel a transmis că CSA Steaua București deține palmaresul din perioada 1947-1998.

De asemenea, un nou palmares s-a creat în perioada 2003 – 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei pe care o deţinea în FCSB. În perioada 1998 şi 2003, palmaresul aparţine celor de la AFC Steaua, anunță as.ro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 30 de zile.

„Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată.

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie.” – se arată în decizia luată de Curtea de Apel.

Decizia nu l-a mulțumit deloc pe Virgil Boglea, avocatul celor de la FCSB, care a transmis că așteaptă motivarea Curții.

„Aștept motivarea Curții de Apel. Sincer, nu înțeleg cum s-a creat un nou palmares, din 2003 până în 2017, dacă nu au fost continuatori.” – a declarat acesta, potrivit GSP.

spot_imgspot_img