Vestea momentului de la RCS-RDS! Informația pe care toți abonații trebuie să o știe. Schimbarea este totală – Capital

Grupul DIGI vine cu o nouă ofertă atrăgătoare în încercarea de a atrage clienţi noi de telefonie mobilă. Persoanele care se vor porta în reţeaua mobilă DIGI în vara aceasta, între 5 iulie şi 31 august, vor benefia, timp de 4 luni de zile, de un preţ al abonamentului redus cu 50%.

Campania se adresează atât noilor clienţi DIGI, cât şi celor existenţi, care sunt abonaţi la celelalte servicii DIGI –  internet, cablu TV sau telefonie fixă, se arată într-un comunicat de presă.

DIGI, lider la portări şi în 2021

Grupul DIGI rămâne lider pe piaţa locală de telecomunicaţii atunci când vine vorba despre numărul de clienţi de telefonie mobilă care s-au portat în această reţea: mai bine de 277.300 de numere în primele cinci luni din 2021.

La începutul lui iunie 2021, DIGI a ajuns la peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobilă portate, după aproape 13 ani de existenţă a acestei opţiuni pentru clienţii de telefonie din România.

Cristian Ioniţă, director de marketing: “Piaţa portabilităţii mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval, portările de numere de telefonie mobilă în reţeaua DIGI au fost în creştere net superioară pieţei, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în acelaşi interval, anul trecut.”

Cum se poate activa această ofertă?

Actuala ofertă DIGI pentru portarea numărului de mobil este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezenţă DIGI, prin apelarea serviciului de relaţii cu clienţi sau prin intermediul agenţilor de teren.

Clienţii existenţi, inclusiv cei care au activate serviciile DIGI de internet fix, televiziune prin cablu sau telefonie fixă, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro, categoria „Mobil”, aleg abonamentul dorit, selectează opţiunea „Portare” şi urmează paşii pentru plasarea comenzii.

Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni, iar clienţii pot opta fie pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziţionarea unui telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate DIGI şi cu avans zero.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *