Vezi aici 3 modalități prin care îi poți reda prospețimea sufrageriei tale!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Vrei să te simți bine în propria sufragerie și să te relaxezi după o zi încărcată, dar ceva nu te lasă? Ai impresia că acea încăpere parcă te strânge și nu te face să te simți atât de confortabil pe cât ți-ai dori sau obișnuia să o facă? Vrei să schimbi ceva, dar nu știi exact ce și nici nu ai timp sau foarte multă răbdare la dispoziție? Atunci, ai nimerit la fix, pentru că de-al lungul acestui articol vei putea regăsi cele mai simple, dar practice idei de amenajare la care poți apela fără probleme pentru un rezultat garantat! Citește-l până la final și vezi despre ce este vorba!

Iată top 3 schimbări pe care le poți face în sufrageria ta pentru un aspect nou

1.     Acordă atenție pereților

Primul lucru pe care este indicat să-l ai în vedere atunci când vrei să ai un look fresh în sufrageria ta este să te ocupi de pereții acesteia. Dacă ești hotărâtă să faci o schimbare drastică în acest sens, poți lua în calcul varianta de a-i vărui, oferindu-le o nouă culoare, care să se potrivească cu mood-ul tău. Pe de altă parte, dacă nu vrei să-ți bați capul foarte tare și să termini treaba mai repede, atunci poți, pur și simplu, să pui un tablou sau mai multe, care vor îmbrăca grațios spațiul rămas gol.

2.     Introdu câteva obiecte de decor noi

În continuare, pentru a realiza ceea ce ți-ai propus, încearcă să introduci câteva elemente decorative în plus sau chiar să le înlocuiești pe cele deja existente, din moment ce acestea nu te mai mulțumesc. Spre exemplu, pentru sporirea stării de bine, poți apela cu încredere la o lampă catalitică al cărei rol este de a purifica aerul din încăpere, dar și de a fi folosită cu succes drept decorațiune. Dacă nu știi unde poți găsi una, descoperă aici lămpile catalitice, puse la dispoziția ta de către cei de la Sensodays.ro la o calitate superioară și prețuri accesibile pentru orice buzunar!

3.     Asigură-te că ai multă lumină naturală

Nu în ultimul rând, lumina naturală joacă un rol esențial în atmosfera pe care o încăpere o transmite, așadar, asigură-te că permiți accesul luminii naturale în sufrageria ta prin toate mijloacele posibile. Aranjează mobila în așa fel încât să te poți bucura de cât mai multă astfel de lumină pe o perioadă mai lungă din zi, iar dacă acest lucru nu este posibil, atunci adaugă câteva corpuri de iluminat cu lumină caldă. Ele te pot ajuta, de asemenea, în această situație, transformându-ți livingul într-un spațiu cozy, pe care toată lumea îl va adora.

În concluzie, pentru a reda sufrageriei tale prospețimea la care visezi, pune în aplicare aceste sfaturi și vei vedea cum lucrurile se vor schimba. În sfârșit vei putea sta să-ți savurezi cafeaua, bucurându-te de o carte bună în zilele de weekend, exact așa cum o făceai odinioară!

Sursă foto: Pixabay.com

spot_imgspot_img