Victor Ponta a vorbit despre momentul adopției! Cine l-a susținut – Capital

“Andrei, Maria și Irina sunt extraordinari. Am discutat cu mai mulți colegi care sunt și acum în Parlament, care au trecut prin acest proces, pentru că e un proces de lungă durată, de 2 – 3 ani. Am discutat despre cât de complicată am făcut legea există niște termene, niște chestii birocratice și ajungi să spui că vrei să faci ceva bun totuși, nu vrei să faci ceva rău, adică nu e ca și cum aș construi un bloc și aștept doi trei ani o autorizație, vreau să fac ceva bun.

Am colegi care au adoptat ca și noi și care sunt în Parlament și am zis hai să mai schimbăm la legea aia, să o facem mai ușor de aplicat. Ne-am dat seama că trebuie îmbunătățită, dar când treci tu prin ea, dintr-un motiv bun, eu cred că România poate să fie o țară în care orice copil poate să aibă o familie, dar procedurile sunt atât de complicate”, a explicat Victor Ponta, în cadrul emisiunii Subiectiv.

Fostul premier a explicat, la Antena 3, că întreaga familie a susținut cuplul în decizia de a adopta un copil, dar Irina și Andrei au fost cei mai mari suporteri ai inițiativei.

“Andrei și Irina, copiii mai mari, au fost suporteri. Irina cel puțin a fost principalul suporter. Socrii, mama, familia nu ne-au spus nimic. Maria, acum, e Maria Ponta”, a mai adăugat Victor Ponta.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, părinți pentru a treia oară

Anul trecut, Daciana Sârbu și soțul ei, Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, deveneau părinți pentru a treia oară, de data aceasta prin intermediul adopției.

„Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în nouă ei viață alături de noi. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta, în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil”, scria Daciana Sârbu, despre fetița adoptată, pe Instagram, anul trecut.

Sursa: victorponta.ro

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *