VIDEO Bucureștiul, filmat sub furtună – Mediu

Capitala României este în anumite zone în plină furtună, sâmbătă după-amiază. În unele sectoare tună și nori negri se adună pe cer, în altele vântul și ploaia sunt active, în timp meteorologii au anunță vijelii și pli torențiale până miercuri.

În jurul orei 17.30, zona de Nord a Capitalei este în plină furtună cu vânt puternic, iar din cer cad picături grele de ploaie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică după-amiaza o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 18:30.

Potrivit prognozei speciale pentru București emise duminică de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), până miercuri, 24 iunie, ora 10.00, în Capitală vor fi vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Astfel, se vor înregistra ploi torențiale, cu descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii.

De duminică și până miercuri se vor acumula cantități importante de apă, iar pentru secvențe scurte de timp se vor putea depăși 10 – 20 l/mp, conform meteorologilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade, iar cele minime, între 14 și 17 grade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *