VIDEO Campionul en-titre, eliminat – Finală neașteptată la ATP Los Cabos

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Turneul ATP de la Los Cabos (Mexic) a rămas fără campionul en-titre, Stefanos Tsitsipas fiind eliminat în semifinalele competiției. De asemenea, ziua de sâmbătă a fost una nefastă și pentru principalul favorit, Alexander Zverev.

Stefanos TsitsipasFoto: Rebecca Blackwell / AP / Profimedia

Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev, învinși în semifinalele de la Los Cabos

Al patrulea favorit în Mexic, Casper Ruud a obținut o victorie importantă împotriva lui Stefanos Tsitsipas. Norvegianul a avut câștig de cauză în două seturi, scor 6-4, 7-6(4), și a obținut astfel calificarea în ultimul act al turneului de categorie ATP 250.

În celălalt meci al zilei, surpriza a fost și mai mare. Alexander Zverev (principalul favorit) a fost depășit în trei seturi, după un meci maraton, de Jordan Thompson.

Cap de serie opt în Mexic, australianul (locul 40 ATP) a dovedit încă o dată că are un început bun de an, el trecându-și pe lista lui 2024 un al nume important pe care l-a învins (a trecut în sferturile de la Brisbane și de Rafael Nadal).

A fost 7-5, 4-6, 7-6(2) pentru Jordan, iar Zverev a ratat prezența în finală după un meci care s-a întins pe durata a trei ore și 40 de minute.

Rezumatul semifinalelor de la Los Cabos

Finala dintre Jordan Thompson și Casper Ruud va avea loc duminică, de la ora 05:00 (ora României) și va putea fi urmărită în direct pe Digisport 2.

Turneul de la Los Cabos face parte din categoria ATP 250, are premii totale în valoare de $915.245, se dispută pe hard, iar ultimul campion este Stefanos Tsitsipas (2023).

spot_imgspot_img