VIDEO Cătălin Cîrstoiu, reacție după investigația HotNews: Ce ar trebui, să merg cu trotineta și să acund mașina scumpă în garaj? / Am muncit de mi-au sărit capacele

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria Caitalei, a reacționat public, vineri, la investigația HotNews.ro, care a dezvăluit că, în afară de proprietățile declarate ca manager al Spitalului Universitar București, folosește, inclusiv în campania electorală, proprietăți deținute de firmele sale și ale soției. El are pe firmele familiei un apartament pe plajă la Mamaia, un penthouse la Sinaia, două apartamente în București și mai multe mașini de mare putere, printre care un BMW X6 M60 pe care îl folosește și în campanie. „Ce ar trebui, să merg cu trotineta, cu bicicleta sau cu o maină mai ieftină și să ascund mașina scumpă în garaj?”, a răpuns Cîrstoiu, iritat de întrebările jurnaliștilor.

Cătălin CîrstoiuFoto: Inquam Photos / Saul Pop

Cătălin Cîrstoiu a făcut aceste declarații vineri, la un târg de promovare a produselor românești, unde a fost întrebat de jurnaliști despre investigația HotNews.ro, care a dezvăluit averea sa, dincolo de cea declarată.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a spus că, de 20 de ani, el și soția sa muncesc de le „sar capacele”.

  • „Dacă astăzi sunt unii interesați să transforme munca unor oameni în subiect de dezbatere publică, eu n-am incălcat nicio lege. (…) În declarația de avere sunt trecute toate activele pe care le dețin. Am plătit taxe, impozite, tot ce am dobândit am dobândit prin muncă (…)
  • Ce ați fi vrut, să merg cu trotineta sau cu o mașină mai ieftină și să ascund mașina scumpă în garajj? Sunt bani munciți”.

?

Articol în curs de actualizare

spot_imgspot_img