VIDEO Ciolacu, la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat” / Cum explică declarația stranie

0

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a surprins audiența la inaugurarea unei săli polivalente din Bistrița, spunând că a venit la inaugurarea unei “case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

Marcel CiolacuFoto: AGERPRES

Evenimentul a avut loc vineri, când mai mulți miniștri, dar și liderul PSD, Marcel Ciolacu, au mers la Bistrița, pentru inaugurarea Complexului Sportiv Polivalent.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață.

Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local si echipa sa, care au reușit în doi ani și jumătate să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente”, a spus Marcel Ciolacu.

Despre strania declarație făcută de liderul PSD a relatat, inițial, bistriteanul.ro.

Întrebat, luni, de jurnaliști despre această declarație, liderul PSD a susținut că a fost o glumă la adresa unui alt primar care se lăuda că a inaugurat în localitatea lui “o casă mortuară de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

“De acum încolo o să anunț când o să fac glume”, a mai spus liderul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *