VIDEO Daniil Medvedev, în optimi la Australian Open / Rusul s-a împăcat cu spectatorii: „A fost mai ușor să joc împotriva unui olandez” – Tenis

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daniil Medvedev a trecut fără probleme de olandezul Botic van de Zandschulp (57 ATP) și s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. După meciul care a avut loc pe Margaret Court Arena, rusul a profitat de ocazie și s-a împăcat cu publicul de la Melbourne.

Medvedev (2 ATP) a avut nevoie de o oră și 55 de minute pentru a obține victoria, scor 6-4, 6-4, 6-2.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Daniil Medvedev și Botic van de Zandschulp

După victoria obținută în turul precedent în fața favoritului local Nick Kyrgios, Medvedev și-a arătat furia față de public, pe care l-a considerat <lipsit de respect>.

Sâmbătă, finalistul de anul trecut s-a împăcat cu spectatorii australieni.

„Speram să fiți un pic mai drăguți cu mine (decât joi). Să spunem doar că a fost mai ușor să joc împotriva unui olandez decât împotriva unui australian.

Orice relație bună trebuie să aibă suișuri și coborâșuri. Deci cred că există o relație reală între mine și public. Bună, distractivă și reală”, a glumit Medvedev, citat de AFP.

Rusul, care a devenit favorit la titlu după ce Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, se va duela pentru un loc în sferturi cu americanul Maxime Cressy (70 ATP).

spot_imgspot_img