VIDEO „De veghe cu șobolanii la Academia de Poliție”. Sindicatul Europol publică imagini cu condițiile insalubre în care stau viitorii polițiști

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Imagini cu dormitoare supraaglomerate, cu un șobolan alergând pe hol și toalete cu uși și touri rupte au fost publicate pe Facebook de sindicatul Europol.

Șobolan pe holFoto: Captura video

„Constatăm cu un gust amar că studenții Academiei de Poliție sunt buni doar pentru momentele de ceremonie în care reprezentanții MAI le aduc la cunoștință cât de importanți sunt pentru instituție și societate și îi folosesc pentru postări pe Facebook, doar pentru a acumula capital de imagine. Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”, scriu cei de la sindicatul Europol.

Ei au publicat imaginile cu dormitoarele, toaletele și cu holul de la Academie pe care aleargă nestingherit un șobolan. „De veghe cu șobolanii la Academia de Poliție”, comentează ei.

spot_imgspot_img