VIDEO Descoperirea făcută pe un câmp de lângă București de fostul șef al Gărzii de Mediu. „Suntem în Europa?”

0

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului este acoperită de piei de animale şi de intestine, care stau în soare şi că „miroase ca pe front, poate şi mai rău”.

Octavian BerceanuFoto: Facebook

De asemenea, Berceanu afirmă că deşi a sesizat Poliţia, „nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control”.

„Mii de metri pătraţi acoperiţi cu organe de animale, în soare! Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă, statul nu funcţionează deloc! Ce guvern conduceţi? Autorităţile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiştii Comisiei Europene!”, a scris Berceanu pe Facebook.

El semnalează că în judeţul Ialomiţa, „sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe câmp alături de deşeuri”.

„Am chemat Poliţia Română! Nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control. Faptele sunt infracţiuni, coordonate chiar de conducerea comunei. Dubele stau la rând să descarce organele animalelor. Peste 5000 mp acoperiţi cu organe de animale, in plin soare. Miroase ca pe front, poate şi mai rău. Suntem în Europa?”, afirmă fostul şef al Gărzii de Mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *