spot_img

VIDEO „Foarte probabil vă veți întoarce acasă într-un sac de plastic. Vestea bună: soțiile voastre vor primi o Lada” – mesajul grănicerilor ucraineni pentru rușii mobilizați de Putin

Date:

Grănicerii ucraineni au transmis duminică un mesaj de avertisment rușilor mobilizați de Vladimir Putin în Ucraina. „Cel mai probabil vă veți întoarce acasă într-un sac de plastic. Vestea bună este că soțiile voastre vor primi o Lada”.

Cetățeni ai Rusiei, operațiunea voastră specială de trei zile liderul vostru de bună a anunțat „eliminarea”, pardon, mobilizarea. Dar în șapte luni de război, ar fi trebuit să realizați că nu vă vom da niciun metru din pământul nostru. 60 de mii de compatrioți de-ai voștri fertilizează cu succes cernoziomul Ucrainei. Și oricâtă carne vine în Ucraina, nu va schimba nimic. (…) Avem vești proaste pentru voi. Este foarte probabil ca voi să vă întoarceți acasă într-un sac de plastic. Dar sunt și vești bune. Soțiile voastre, mamele sau tații vor primi o Lada albă. Mai este o opțiune: evitați mobilizarea sau predați-vă. Este alegerea voastră”, arată o înregistrate video.

Direcția principală de informații a ministerului ucrainean al apărării a făcut publică o conversație telefonică înregistrată între un soldat rus și mama sa, în care acesta îi spune că propagandiștii Kremlinului mint, iar situația de pe front este foarte grea pentru trupele trimise de Putin să lupte în Ucraina, transmite Ukrainska Pravda.

“Totul este o mizerie. Orice se întâmplă aici este o rușine totală. De fiecare dată când ne uităm la echipamentul nostru, ne vine să plângem”, îi povestește soldatul rus mamei sale.

”Deci tot ceea ce ne arată ei, cum ar fi că îi omorâm, că avansăm și îi reținem – ce este asta, sunt și acestea minciuni?”, a întrebat mama militarul rus supărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related