VIDEO George Simion a ocupat pupitrul la conferința de presă a ministrului Energiei. Virgil Popescu nu a mai apărut

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, urma să susțină o conferință de presă de la ora 12.30 despre taxa pe soare, însă în locul acestuia a apărut la pupitru liderul AUR, George Simion. Cum a reușit Simion să ajungă în minister și să se instaleze la pupitrul de la care urma să susțină conferința Virgil Popescu? „Pe ușă am intrat”, a răspuns liderul AUR.

George Simion, la pupitrul de la Ministerul EnergieiFoto: Captura Digi 24

Jurnaliștii care îl așteptau pe ministrul Energiei la conferința de presă au avut o surpriză: în locul lui Popescu a apărut liderul AUR, George Simion. Liderul AUR a transmis live tot traseul său în Ministerul Energiei, unde a mers și a reușit să anuleze conferința de presă pe care urma să o susțină Virgil Popescu. El a reușit să intre alături de o parte din jurnaliști.

„Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Am venit, am urcat. Dacă am încărcat vreo lege, să-mi spună instituțiile statului”, a afirmat Simion de la pupitrul din minister unde Virgil Popescu urma să susțină conferință de presă.

După ce a apărut în fața jurnaliștilor, liderul AUR a plecat prin minister în căutarea lui Virgil Popescu: „Am venit să pun o întrebare: cum e cu taxa pe soare”.

Știre în curs de actualizare

spot_imgspot_img