VIDEO Imaginile care i-au înfuriat la culme pe fanii lui Real Madrid: Ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Chelsea – Fotbal

Tristețea fanilor lui Real Madrid a fost amplificată de unele imagini difuzate la finalul partidei cu Chelsea de pe Stamford Bridge. Adus cu mare fast la trupa lui Zidane, Eden Hazard a fost una dintre marile dezamăgiri ale galacticilor, iar “bucuria” afișată de acesta în prezența unor foști coechipieri i-a iritat la culme pe suporterii “blanco”.

Marca și AS au alocat spații importante momentelor de la finalul partidei. Eden Hazard a fost văzut zâmbind și glumind în compania unor foști coechipieri de la Chelsea, iar atitudinea acestuia nu le-a picat delor bine jurnaliștilor iberici.

În plus, fanii lui Real au invadat mediul virtual cu criticile la adresa belgianului: nu a jucat deloc bine, iar la final a arătat și o mare indiferență față de eliminarea din Champions League, a fost mesajul acestora.

Eden Hazard și imaginile care i-au supărat pe fanii lui Real Madrid:

Chelsea vs Real Madrid 2-1 (1-1 în tur). Finala Champions League va avea loc pe 29 mai, la Istanbul, între Manchester City și Chelsea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *