VIDEO Joe Biden le încurcă, într-o glumă pe tema vârstei sale, pe Taylor Swift, Beyoncé şi Britney Spears

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Preşedintele american Joe Biden, care împlineşte luni 81 de ani, a încercat să glumească luni la ceremonia de ”graţiere” a curcanilor de Thanksgiving, la Casa Albă, pe seama vârstei sale, spunând că „este mai greu la 60 de ani” decât să obții un bilet la Renaissance Tour sau pentru turul lui Britney, încurcându-le astfel pe Taylor Swift, Beyoncé şi Britney Spears, potrivit News.ro.

Joe BidenFoto: Chris Kleponis / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Înainte de a-i graţia pe cei doi curcani – Liberty şi Bell -, locatarul Casei Albe a amintit mai întâi, entuziast, că ”de fapt e ziua mea de naştere azi (luni), iar proprietarii curcanilor mi-au cântat «La mulţi ani!»”.

”Vreau doar să ştiţi că este greu să ai 60 de ani”, a spus şeful statului american. Această declaraţie a făcut lumea să râdă în jurul său, pentru că Joe Biden a împlinit 60 de ani în 2002.

Dar nu s-a oprit aici cu gluma.

”Am putea spune că este şi mai greu (să ai 60 de ani) decât să obţii un bilet la turneul Renaissance (al lui Beyoncé) sau la turneul lui Britney”, şi-a continuat democratul gluma.

”Ea este în Brazilia, unde e mai degrabă cald în acest moment”, a adăugat el.

Numai că turneul Renaissance este turneul mondial al lui Beyoncé, care s-a încheiat luna trecută.

Iar Britney Spears nu a mai fost în turneu de câţiva ani şi nu se află, în prezent, în Brazilia.

Joe Biden se referea la Taylor Swift, care se află într-o serie de concerte, în cadrul turneului său The Eras Tour la Rio de Janeiro în Brazilia.

Numeroşi americani sunt îngrijoraţi cu privire la vârsta înaintată a lui Joe Biden, care se gândeşte să candideze la un nou mandat în 2024.

Un sondaj realizat de NBC News în septembrie arăta că 59% dintre alegătorii americani erau foarte îngrijoraţi de sănătatea mentală şi fizică a lui Joe Biden într-un al doilea mandat de preşedinte.

spot_imgspot_img