VIDEO Mașini luate de viitură în Prahova. Apele pârâului Sărata au ieşit din matcă după o ploaie torențială

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti, judeţul Prahova, unde, în urma unei ploi torenţiale, apele pârâului Sărata au ieşit din matcă. Trei autoturisme au fost luate de ape şi duse la o distanţă de un kilometru. În urma evenimentelor nu au fost raportate victime.

Pericol de inundatiiFoto: AGERPRES

Nivelul apei pârâului Sărata a crescut, duminică seară, în urma unei ploi torenţiale, o viitură puternică formându-se în localitatea Vâlcăneşti din judeţul Prahova, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, viitura a luat trei autoturisme care au fost duse de ape la o distanţă de aproximativ un kilometru. Două dintre maşini erau abandonate, a treia fiind funcţională.

În urma producerii viiturii, în localitate nu au fost raportate victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, nivelul apelor pârâului este în continuare crescut, iar zona este monitorizată.

Localitatea Vâlcăneşti s-a aflat duminică seară sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteo periculoase, autorităţile emiţând mesaje de avertizare RO-Alert pentru persoanele din această localitate şi din Urlaţi, Boldeşti-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Vărbilău, Gura Vitioarei, Albeşti-Paleologu, Lipăneşti, Măgurele, Cocorăştii Mislii, Dumbrăveşti, Bălţeşti şi Plopu.

spot_imgspot_img