VIDEO Mircea Lucescu, aproape campion – Ce spune după ce a învins-o pe Șahtior, echipă la care a scris istorie – Fotbal

Dinamo Kiev a făcut un pas imens spre titlul de campioană a Ucrainei după ce s-a impus, scor 1-0, pe terenul marii rivale de la Șahtior Donețk. La finalul partidei, Mircea Lucescu a discutat despre victorie, dar și despre cum a fost să-și învingă fosta echipă.

De știut:

  • Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Dinamo Kiev are un avans de 10 puncte față de Șahtior în fruntea ierarhiei din Ucraina.

Ce a spus Mircea Lucescu

“A fost greu să organizez echipa și să obțin rezultate într-un timp atât de scurt, dar am reușit. Din punct de vedere uman, n-a fost ușor pentru mine împotriva lui Șahtior, dar nu se poate vorbi despre o revanșă.

N-a fost un meci spectaculos, a fost o confruntare între două rivale. A fost o partidă foarte importantă pentru noi, pentru că dacă am fi pierdut puncte Șahtior s-ar fi apropiat în clasament, iar situația ar fi devenit tare complicată.

Noi am reușit să organizăm foarte bine apărarea. Din experiența mea știu că printr-o astfel de organizare pe faza defensivă reușești să câștigi titluri. Le-am blocat toate culoarele. Cred că nu le-am permis vreo șansă reală de gol” – Mircea Lucescu, conform Sport.ua.
Rezumatul partidei dintre Dinamo Kiev și Șahtior:
Apasă pe watch on YouTube pentru a vedea imaginile

Cum arată clasamentul din Ucraina:

1 Dinamo Kiev 55 puncte / 22 meciuri

2 Șahtior Donețk 45 / 22

3 Zorya 38 / 21

4 Vorskla Poltava 37 / 22 etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *