VIDEO Momente emoționante la despărțirea dintre Jurgen Klopp și Liverpool

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Jurgen Klopp și-a luat la revedere de fanii lui Liverpool cu o victorie în fața celor de la Wolverhampton, scor 2-0. Pe lângă discursul emoționant, managerul german i-a scandat numele viitorului antrenor.

Jurgen KloppFoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jurgen Klopp, discurs emoționant la despărțirea de Liverpool

Partida dintre Liverpool și Wolverhampton din ultima etapă din Premier League a fost tranșată încă din prima repriză.

Oaspeții au rămas în inferioritate în minutul 28, după eliminarea lui Semedo, iar Mac Allister și Quansah au înscris pentru o victorie lejeră.

La finalul ultimului său meci pe Anfield Road, Jurgen Klopp a fost ovaționat de tot stadionul, iar despărțirea a produs multe lacrimi.

Managerul german a ținut un discurs emoționant, dar a și provocat fanii să cânte numele viitorului antrenor, olandezul Arne Slot.

„Sunt foarte fericit, nu mă așteptam la asta, sincer să fiu. Vă mulțumesc tuturor pentru această aventură. Atmosfera a fost senzațională, vă mulțumesc foarte mult.

Nu se simte ca un sfârșit, ci ca un început. Am văzut astăzi o echipă plină de talent, dorință și de jucători tineri care pot reuși multe.

Am realizat multe lucruri în acest timp. Clubul acesta este în unul dintre cele mai bune momente. Avem un stadion excepțional, dar vă avem pe voi, fanii, care sunteți o superputere a fotbalului.

Astăzi, sunt unul dintre voi. Am văzut foarte mulți oameni plângând, dar credeți-mă, totul o să fie bine, pentru că o să avem un antrenor nou.

Vă iubesc extrem de mult. Sunteți cea mai bună echipă din lume și vă mulțumesc pentru tot” – a declarat Jurgen Klopp, conform DigiSport.

Managerul german a ajuns la Liverpool în 2015 și a cucerit cele mai importante trofee cu această formație: Premier League (2019/20), Liga Campionilor (2018/19), SuperCupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Cupa Angliei (2021/22), Cupa Ligii Angliei (2021/22) și SuperCupa Angliei (2022).

spot_imgspot_img