VIDEO Momentul exploziei de pe Podul Kerci care leagă Crimeea de Rusia

Date:

O explozie puternică a avut loc sâmbătă dimineață pe podul Kerci, care supratraversează strâmtoarea dintre Marea Neagră și Marea Azov și leagă Crimeea de Rusia.

Momentul exploziei de pe podul KerciFoto: Colaj foto

Momentul exploziei a fost surprins pe camerele de supraveghere și pare să arate că un camion a explodat puternic în timp ce traversa podul.

De altfel, Comitetul Național Antiterorism (CNA) din Rusia, citat de Ria Novosti, a anunțat sâmbătă dimineață că un camion a fost aruncat în aer.

„La ora șase și șapte minute, pe partea auto a podului Crimeea dinspre partea peninsulei Taman , un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte cisterne de combustibil ale unei garnituri de tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea”, se arată în raport.

Potrivit CNA, două secțiuni ale podului auto s-au prăbușit parțial. Autoritățile din Crimeea anunță nu au existat victime. Liderul regiunii, Serghei Aksenov a declarat că, potrivit evaluării vizuale, un sens de mers al podului auto este intact. Traficul pe pod a fost suspendat, navigația în strâmtoare continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related