VIDEO Momentul în care 50.000 de români au acceptat invitația lui Chris Martin de la Coldplay, au dansat pe o manea și l-au aplaudat pe tânărul huiduit cu o zi înainte. ”Mulțumesc, sunteți cel mai bun public ever”, a spus Chris

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În al doilea concert de la București, trupa Coldplay a reușit să întoarcă huiduielile din prima seară. Solistul Chris Martin a venit în fața publicului de pe Național Arena, a spus oamenilor că el îi va iubi ”necondiționat” și i-a rugat să-l huiduie, ”pentru trei secunde mai bine ca ieri”. Apoi a anunțat că tânărul fluierat miercuri va cânta o manea.

Chris Martin si Babasha pe scena Arenei NationaleFoto: Captura video

„Am fost șocat, trist și supărat”, a spus la începutul concertului de joi Chris Martin. Dar a acceptat că există culturi diferite și că ei, care călătoresc peste tot, nu au cum să le înțeleagă pe toate. Însă a insistat că ”Oamenii trebuie tratați egal și că asta merită românii”.

Ceva mai târziu, după ce a chemat oameni din public, Chris a spus că va urma un moment în care tânărul cântăreț Babasha va interpreta o manea. ”Un singur cântec”, a explicat solistul Coldplay.

Babasha a urcat pe scenă și a cântat, acompaniat de Chris Martin. Oamenii au dansat. Nu s-au auzit fluierături, dimpotrivă aplauze îndelungate. La finalul manelei reinterpretate, Chris Martin și ceilalți membri ai trupei au venit și l-au îmbrățișat pe tânărul cântăreț român. ”Mulțumesc, sunteți cel mai buni public ever”, a spus Chris Martin.

spot_imgspot_img