VIDEO O jurnalistă rusă a fost ridicată de mascați, după ce a fost acuzată de „justificarea terorismului”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Rusia a reținut-o pe jurnalista rusă Nadejda Kevorkova, cunoscută pentru munca ei în Orientul Mijlociu, a spus fiul ei, relatează Reuters.

Politie RusiaFoto: Russian Look Ltd. / Alamy / Alamy / Profimedia

„Mama mea a fost reținută astăzi”, a spus Vasili Polonski pe Telegram. „Mama mea nu este vinovată de nimic. Este jurnalist.”

Avocatul lui Kevorkova, Kaloi Ahilgov, a declarat că aceasta a fost reținută în cadrul unei investigații asupra terorismului din cauza unei postări despre talibani.

Ea neagă orice vinovăție, a spus Ahilgov.

Ziarul Izvestia a publicat un videoclip în care polițiștii mascați bat la usa apartamentului ei, iar apoi sunt arătați în interiorul locuinței acesteia.

Luna trecută, un alt jurnalist rus, Serghei Mingazov, a fost reținut sub suspiciunea de răspândire de „informații false” despre armata rusă.

De la începutul războiului, Rusia a devenit și mai agresivă față de vocile critice și a adoptat legi care prevăd pedepse lungi cu închisoare pentru persoanele găsite vinovate de răspândirea deliberată de „informații false” cu privire la forțele armate, dar și diferite instituții ale țării.

spot_imgspot_img