VIDEO Rusia spune că va deschide coridoare umanitare pentru evacuarea civililor din Azovstal, în același timp apar imagini cu bombardamente

Rusia a spus miercuri că va deschide săptămâna aceasta coridoare umanitare pentru a permite civililor să iasă din combinatul siderurgic Azovstal, relatează Reuters.

Bombardamente AzovstalFoto: Captura video

Oficialii ruși au spus că vor deschide coridoare umanitare pe 5 mai, 6 mai și 7 mai pentru a evacua un număr de civili care s-au ascuns în oțelăria din orașul asediat Mariupol.

Activitățile militare vor înceta în acest timp și forțele militare se vor retrage la o distanță sigură, a spus armata rusă.

Pe de altă parte, un nou videoclip arată atacuri aeriene care lovesc uzina de oțel Azovstal din orașul asediat Mariupol, în timp ce civilii se ascund înăuntru, relatează The Guardian.

Deși nu este pe deplin clar când au avut loc aceste atacuri, deoarece rapoartele recente afirmă că trupele ruse au intrat în oțelărie, videoclipul arată o serie de explozii care au lovit uzina, iar nori de fum și flăcări se ridică în aer.

Urmărește ultimele evoluții din a 70-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *