VIDEO Scapare majoră de gaze la o fabrică din India: Cel puțin 9 persoane au murit, sute au ajuns la spital. Oamenii din satele din jur au căzut pe stradă – International

O scăpare de gaze de la o uzină LG de polimeri din sudul Indiei a ucis cel puțin 9 oameni, în timp ce 300-400 au fost duși la spital, potrivit poliției locale, transmite Reuters.

Scăpările de gaz stiren au avut loc în primele ore ale dimineții, când locuitorii din satele din apropiere încă doremau. ”Sute de persoane l-au inhalat și fie au intrat în stare de inconștiență, fie au probleme de respirație”, a declarat un oficial local.

Potrivit poliției, cel puțin 9 oameni au murit, 300-400 au fost spitalizați, iar aproximativ 1.500 au fost evacuați, în special din satul cel mai apropiat.

Mai multe victime au căzut pe stradă, imaginile de la fața locului arătând cum voluntari îi urcă în ambulanțe. Printre cei decedați se află cel puțin un copil.

ATENȚIE, imagini cu posibil impact emoțional:

Zona aflată pe o rază de circa 3 kilometri de fabrică este vulnerabilă, au spus autoritățile. În această zonă se află și tabără de carantină pentru coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *