VIDEO Sebastian Colţescu, acuzat de rasism / Meciul dintre PSG și Istanbul BB a fost întrerupt, după ce turcii au ieșit de pe teren – Fotbal

​Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a șasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de români, a fost întrerupt. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu ar fi folosit cuvântul “negru” la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Partida a fost întreruptă în minutul 16.

Turcii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu ar fi folosit cuvântul “negru” despre acea persoană, potrivit lefigaro.fr.

Haţegan l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Brigada română care a fost delegată la acest meci este formată din centralul Ovidiu Haţegan, asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu.

Update: UEFA a precizat că meciul se va relua la ora 23:00, dar, în momentul transmiterii acestei ştiri, jucătorii nu ieşiseră pe teren. Fotbaliştii campioanei Franţei aşteaptă la vestiare ca şi adversarii lor să accepte reluarea partidei, potrivit News.ro.

*sursă video: RMC Sport, beIN Sports

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *