[VIDEO] Un bărbat de 37 de ani a încercat să violeze o fetiță de numai 11 ani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Foto: monitorulsv

Ieri, într-un cartier din Suceava, în plină zi, o fetița de 11 ani se îndrepta către un magazin din apropierea casei sale când a fost acostată de un necunoscut și trasă cu forța în garajul din spatele unei curți.

Agresorul, un bărbat de 37 de ani a dezbrăcat-o împotriva voinței ei cu intenția de a o viola. Micuța a început să țipe și spre marele său noroc a fost auzită de doi localnici care se aflau în apropierea locului cu pricina. Aceștia din urmă au venit să vadă ce se întâmplă și au strigat la atacator să o lase în pace, speriindu-l și punându-l pe fugă.

Agresorul s-a speriat, a fugit însă a fost prins imediat de echipajul de poliție ajuns la fața locului. Declarația bărbatului care a salvat-o pe micuță precum și video, aici.

Dragi părinți, atenție sporită! Învățați-vă copiii să nu stea de vorbă cu oamenii necunoscuți, să folosească drumul cel mai scurt și mai tranzitat către școală, grădiniță, magazine, locuri de joacă etc. iar în cazul în care sunt ademeniți cu forța undeva să strige după ajutor cât pot ei de tare!

Sursa: monitorulsv

spot_imgspot_img