VIDEO Un jurnalist a fost lovit de polițiști într-o secție de vot în timpul referendumului care îi oferă lui Putin posibilitatea de a sta la putere până în 2036 – International

Jurnalistul și fotograful David Frenkel a fost rănit de polițiștii ruși într-o secție de vot în timpul referendumului privind controversata reformă constituțională, a relatat Mediazona, scrie The Moscow Times.

Imaginile video îl arată pe Frenkel țipând de durere în timp ce ofițeri de poliție îl pun la pământ pe holul secției, într-o scurtă altercație. Mediazona a spus că ofițerii au încercat să îl dea afară pe Frenkel, care a ajuns după ce un supraveghetor electoral s-a plâns că a fost dat afară.

Criticii spun că votul, care se derulează în perioada 25 iunie – 1 iulie la secții, acasă și online – pentru limitarea răspândirii coronavirusului, potrivit autorităților – este menit să limiteze abilitatea supraveghetorilor de a identifica frauda votului.

Citește și:

FOTO Referendum Rusia: Portbagajul mașinii, terenul de joacă sau autobuzul – cele mai inedite locuri unde rușii pot vota ca Vladimir Putin să rămână la putere până în 2036

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *