VIDEO Un pod suspendat din India s-a prăbușit. 40 de persoane au murit, alte 30 sunt în stare critică / Podul abia fusese redeschis după reparații

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cel puțin 40 de persoane au fost ucise și alte zeci au fost grav rănite după ce un pod suspendat din statul Gujarat din vestul Indiei s-a prăbușit duminică, au declarat doi oficiali guvernamentali.

sute de oameni au cazut intr-un rau dupa ce un pod suspendat s-a prabusitFoto: Captura

Peste 400 de oameni se aflau în acel moment pe podul din orașul Morbi, când podul s-a prăbușit în râul Machchu, a declarat postul local de televiziune Zee News.

„Oameni au căzut în râu și sunt victime. Nu avem încă cifrele. Operațiunile de salvare sunt în desfășurare”, a declarat pentru Reuters Rahul Tripathi, un înalt oficial al poliției de la fața locului.

Filmările difuzate de postul TV au arătat zeci de oameni agățați de cablurile podului prăbușit, în timp ce echipele de urgență încercau să-i salveze.

Podul istoric de 230 de metri a fost construit în timpul dominației britanice în secolul al XIX-lea. Acesta a fost închis pentru renovare timp de șase luni și a fost redeschis pentru public săptămâna trecută.

Prim-ministrul Narendra Modi, care se află în statul său natal, Gujarat, pentru o vizită de trei zile, a declarat că a ordonat mobilizarea urgentă a echipelor pentru operațiunea de salvare.

spot_imgspot_img