VIDEO ”Vot prin delegare în Parlament”: Deputata PSD Matilda Goleac votează și pentru colega Vicol – Politic

La această oră târzie din noapte se votează în Parlamentul României bugetul României. Complet ilegal, deputata PSD Matilda Goleac votează și pentru colega de bancă, Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului, scrie Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Parlamentul a adoptat, luni, pe articole proiectele de lege privind bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021. Coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR a reușit să treacă bugetul de stat în varianta venită de la Guvern, fără nicio modificare în plus. Ședința de plen a Camerei Deputaților și Senatului nu a fost lipsită de incidente, parlamentarii PSD au boicotat discursul premierului Florin Cîțu și au încercat să retrimită proiectul înapoi la comisiile de specialitate. Plenul reunit al celor două Camere urmează să se reunească marți pentru a dat votul final bugetului de stat.

Cine este Laura Vicol

Avocata Laura Vicol-Ciorbă a fost surpriza de pe lista PSD Dolj pentru alegerile parlamentare. Fostul lider al grupului social-democrat din Senat, Radu Preda, a relatat că prezența acesteia pe liste „a fost impusă”, potrivit Europa Liberă.

În declarația de avere depusă la Camera Deputaților se poate remarca colecția de bijuterii și ceasuri dobândită în 2016, care se ridică la o valoare de 440.000 de euro, dar și cea de bijuterii, ceasuri, genți, tablouri, dobândită până în 2004, cu o valoare estimată de 310.000 de euro.

Cadourile primite la nuntă și botez au depășit 100.000 de euro. În declarația de avere a deputatei Vicol-Ciorbă sunt trecute și două împrumuturi pe care le-a acordat în nume personal: unul în valoare de 1.77 milioane de lei și altul de 150.000 de euro.

Veniturile soților Vicol au depășit cu puțin 251 de mii de lei în 2019, adică aproape 28.000 lei pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *