VIDEO Zelenski: Ocupantul va simţi inevitabil puterea noastră. Puterea justiţiei în fiecare sens al cuvântului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că atacul rusesc cu rachete de la Zaporojie va primi un răspuns din partea ucrainenilor, „militar şi legal”. „Ocupantul va simţi, inevitabil, puterea noastră. Puterea justiţiei în fiecare sens al cuvântului”, arată el.

Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zelenski a menţionat, în mesajul transmis joi seară, că a discutat în cursul zilei cu preşedintele Braziliei, reluând contactele între cele două ţări la cel mai înalt nivel, dar şi cu preşedintele Elveţiei, căruia i-a mulţumit pentru pachetul de sprijin pentru Ucraina, notează News.ro.

El a adăugat că a avut loc și o reuniune a Statului Major, la care s-a discutat despre situaţia de pe linia frontului şi despre securitate.

„Atacul brutal cu rachete de astăzi al Rusiei de la Zaporojie va avea un răspuns militar şi legal din partea noastră. Ocupantul va simţi, inevitabil, puterea noastră. Puterea justiţiei în fiecare sens al cuvântului”, a spus Zelenski.

El a menţionat că în urma atacului asupra blocului din Zaporojie au fost salvate 11 persoane, iar peste 70 au primit ajutor. Zelenski a spus că două persoane se află în prezent pe lista celor ucise.

Preşedintele Ucrainei a afirmat că a semnat noi decrete pentru acordarea de distincţii pentru 847 de apărători.

„Astăzi, numărul apărătorilor ale căror curaj şi eficienţă au fost recunoscute prin distincţii de stat depăşeşte 40.000. Mulţumesc tuturor celor care ne apără ţara! Le sunt recunoscător tuturor celor care, în fiecare zi, obişnuiesc Rusia cu ideea că Ucraina nu poate fi înfrântă. Vom rezista. Vom câştiga. Şi îi vom aduce pe toţi teroriştii ruşi în faţa justiţiei”, a subliniat Zelenski.

___

spot_imgspot_img