Videochatul, o industrie cu profituri imense Romania

studio videochat din galati

Romania este considerata deseori capitala videochatului. Iar daca stam sa privim evolutia din ultimii ani a acestui domeniu, este destul de clar de ce tara noastra a castigat acest prestigiu. In Romania s-au deschis studio-uri de videochat pe banda rulanta iar acum exista studio-uri de videochat chiar si in orasele cele mai mici din tara.

Ba chiar mai mult decat atat, modelele pot lucra de acasa si sa colaboreze cu mari studio-uri din capitala sau din provincie. Optiunile sunt nelimitate, tot ce trebuie sa faci este sa nu ai inhibitii si sa castigi bani multi ca model de videochat.

Se crede ca in Romania lucreaza peste 100 de mii de persoane in acest domeniu care infloreste tot mai mult de la un an la altul. Nu toate aceste persoane lucreaza numaidecat intr-un studio, ci sunt si multe persoane care aleg sa faca videochat de acasa.

Numarul de studio-uri de videochat este, de asemenea, foarte mare. Conform statisticilor, numarul de studio-uri din Romania ar fi depasit de mult timp cifra de 5000. Iar cifra este cat se poate de reala. In fiecare oras exista studio-uri de videochat mai mari sau mai mici.

Chiar si in Galati, despre care stim deja ca nu este un oras foarte-foarte mare, concurenta intre studio-uri este una acerba. SmartChat Galati este unul dintre studio-urile cu vechime in acest oras, fiind prezent pe piata deja de 6 ani de zile, timp in care a colaborat cu peste 200 de modele care au avut incasari lunare medii de 5.000€.

Daca vom compara aceste castiguri cu salariul minim pe economie, ne vom da seama ca diferenta este enorma. Iar astfel este justificata si tendinta tot mai mare in randul tinerelor de a opta pentru acest job.

Cum este justificat succesul pe care videochatul il are in Romania?

Este destul de simplu de explicat succesul pe care aceasta industrie il are in Romania, precum si castigurile imense pe care le inregistreaza videochatul.

Videochatul poate fi atat de tip adult, cat si non-adult. Majoritatea membrilor celor mai populare platforme de videochat sunt in cautarea unei persoane placute atat fizic cat si din punct de vedere al compartamentului. De cele mai multe ori, acesti membri sunt persoane care se simt singure si au nevoie de atentia unei persoane dragute.

Probabil ca nu mai incape indoiala ca romancele se prezinta foarte bine din punct de vedere al aspectului fizic. Ba chiar sunt considerate a fi printre cele mai atragatoare femei din lume. Drept urmare, nu ar trebui sa ne mire succesul acestei industrii.

De asemenea, salariile mici din Romania ar putea reprezenta la randul lor un motiv pentru care tot mai multe tinere aleg sa practice videochatul. Salariul minim pe economie abia daca iti permite sa te descurci de la o luna la alta, iar mofturile sunt cu siguranta aproape imposibil de indeplinit. Stiind ca poti castiga mult mai multi bani din fata calculatorului, cu siguranta este foarte tentant sa incerci aceasta modalitate.

Desigur ca nici macar in videochat banii nu pica din cer. Modelele de succes au declarat deseori in diferite interviuri faptul ca uneori au lucrat chiar si 12 ore pentru a obtine sume record. Principiul este simplu: cat te implici, atat vei castiga.

Iar la cum evolueaza lucrurile, ne asteptam ca acest boom sa continue si in anii urmatori. Iar Romania va fi una dintre tarile de top in lumea videochatului mult timp de azi inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *