Vino la Dental Premier pentru a beneficia de dinti ficsi intr-o zi!

implant dentar

Acum totul este posibil gratie echipamentelor ultraperformante si a specialistilor in medicina orala ce activeaza in clinicile din Romania. Un reper in acest sens este Dental Premier – un lider pe piata de profil la capitolul servicii stomatologice de top, pliate pe cerintele romanilor.

Iata ca acum la Dental Premier poti beneficia de dinti ficsi in doar 24 de ore. Pare putin imposibil pentru tine? Iti voi explica eu in cele ce urmeaza despre ce e vorba mai exact. Totul tine de intreg procesul de implant dentar intr-o zi.

Pe toata perioada tratamentului beneficiezi de dinti ficsi!

Clinica Dental Premier este cea in cadrul careia beneficiezi de implanturi dentare rapide, 100% biocompatibile, deci nici vorba de complicatii ulterioare. Specialistii in chirurgie orala si implantologie dentara folosesc 3 tipuri de implanturi rapide cu incarcare imediata. Este vorba de implant INNO, implant Bredent si implant Nobel Biocare.

Dupa ce implanturile dentare sunt inserate in os, acestea pot fi incarcate imediat – fie in aceeasi zi, fie in maxim 24 de ore. Va fi vorba de lucrari dentare sau de coroane provizorii. In acest fel, pe toate perioada tratamentului aferent implantului dentar tu beneficiezi de dinti ficsi. Sa stii ca se comporta ca cei normali in sensul in care poti zambi normal, poti manca normal si asa mai departe.

Dupa o perioada de timp, de obicei cuprinsa intre 2 si 4 luni, te vei prezenta din nou in cadrul clinicii stomatologice Dental Premier pentru a definitiva lucrarile. Atunci va fi momentul in care vei beneficia de dinti definitivi ficsi. Din nou poti alege din ce materiale biocompatibile sa fie creati acestia. Poate fi vorba de ceramica presata VIP, compozit, zirconiu, portelan si nu doar atat.

Descopera avantajele implantului dentar intr-o zi!

Odata cu pierderea dintilor stima ta de sine are de suferit. De ce sa lasi lucrurile in voia sortii si sa nu remediezi totul? Dupa cum ti-am prezentat anterior, poti beneficia de implant dentar intr-o zi. In acest fel, radacina dintelui lipsa este inlocuita, datorita coroanelor dentare/lucrarilor provizorii, poti zambi din nou cu incredere pe toata perioada tratamentului.

Sa nu mai vorbim ca implantul dentar previne retractia gingiei si opreste atrofierea osului. Oricum toata lista de avantaje iti este prezentata in cadrul paginii dentalpremier.ro.

Clinica Dental Premier o gasesti in Bucuresti pe Strada Maria Rosetti, Nr. 26A, Sector 2. Pentru mai multe informatii/oferte/programari suna la unul dintre numerele de telefon: 0742 288 440 / 0758 237 878.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *