Voi câştiga, nu există altă variantă – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Duminică, 30 mai, premierul Florin Cîţu şi-a anunţat oficial candidatura pentru postul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, împotriva actualului lider, Ludovic Orban.

E oficial! Florin Cîţu vrea să-i ia locul lui Orban în fruntea PNL

Florin Cîţu a făcut acest anunţ dimineaţa, puţin după ora 10:00, cu o oră înainte de începerea Consiliului Naţional al PNL, forul compus din toţi liderii liberali din teritoriu. El a fost însoţit, cu această ocazie, de mai mulţi miniştri, lideri şi nume importante din partid, precum Rareş Bogdan, Raluca Turcan, Lucian Bode, Robert Sighiartău sau Emil Boc.

Consiliul Naţional al partidului va stabili data congresului la care se va alege noul preşedinte al PNL. Aceasta va fi, cel mai probabil, 25 septembrie.

“PNL are nevoie de un suflu nou (…) I-am spus lui Ludovic Orban că voi câştiga”

“Am decis să mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia PNL!

Le mulţumesc liderilor care m-au susţinut şi care şi acum fac parte din echipa mea. Sunt liberal convins. Am trăit toată viaţa mea după principiile liberale. Nu sunt adeptul discursurilor lungi. PNL are nevoie de un suflu nou”, a spus, duminică dimineaţa, premierul Florin Cîţu.

“Am avut o discuție cu Ludovic Orban și i-am spus că voi câștiga”, a mai adăugat, cu încredere, şeful Guvernului. El a mai spus că nu are ce să-i reproşeze lui Orban, pentru că a făcut parte din echipa sa.

“Mesajul meu este că mă voi asigura ca PNL va fi cel puțin opt ani la guvernare”, a mai spus Florin Cîţu.

“Vă spun că voi câştiga, nu există altă variantă. Vă invit şi pe voi, colegi liberali, să faceţi parte din echipa câştigătoare. Împreună, câştigăm toate cele 4 rânduri de alegeri din 2024. Împreună facem România liberală”, a transmis prim-ministrul, duminică.

Sursa foto: INQUAM Photos, George Călin

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img