Vtac Smart Home este in cautare de noi distribuitori si parteneri

showroom VSH-vtacsmarthome

showroom VSH-vtacsmarthome

Luna trecuta, chiar in plina pandemie, a fost inaugurat showroom-ul VtacSmartHome, partenerul oficial V-TAC LED in Romania. Aceasta este considerat cel mai mare showroom de profil din Romania si, conform studiilor, chiar din Europa de Est. In aceasta perioada compania este in cautare de distribuitori si parteneri la nivel national pentru cele peste 4000 de produse ce se gasesc atat in magazinul fizic cat si in cel on-line.

Prin urmare, magazinele si companiile care doresc sa ofere clientilor lor produse moderne si avansate din punct de vedere tehnlogic, asigurand un pret competitiv au acum ocazia de a deveni parte a retelei V-TAC de distributie, marketing si revanzare.

Daca esti distribuitor de corpuri de iluminat, retailer online sau offline, pe langa seria produselor V-TAC PRO dezvoltat in parteneriat cu Samsung, in 2020 pot fi achizitionate si noile serii de produse:

V-TAC SMART LIGHT

V-TAC SMART LIGHT. Sisteme inteligente de iluminare pentru casa si spatii rezidentiale, controlate prin Wi-Fi, aplicatia mobila VTAC sau prin Amazon Alexa & Google Home.

vtacsmarthome

V-TAC SMART HOME. Produse casnice compatibile cu Wi-Fi cu orice dispozitiv inteligent, pregatite sa converteasca orice spatiu rezidential intr-o casa SMART prin control sistematic si unificat intr-o singura aplicatie VTAC sau prin Amazon Alexa & Google Home.

V-TAC POWER

V-TAC POWER. Accesorii de cuplare de la prelungitoare cu protectie pentru supratensiune, adaptoare cu sau fara USB, intrerupatoare inteligente si multe alte produse moderne, toate concepute pentru a aduce comoditate, confort si siguranta pentru echipamentele electrice moderne.

V-TAC DIGITAL

V-TAC DIGITAL. Cabluri de date cu incarcare rapida sau transfer de date, cu o viata indelungata, concepute pentru utilizarea zinica. Acceseaza site-ul pentru a vedea produsele cu diferiti conectori, finisaze sau diferite utilizari.

V-TAC AUDIO. O noua serie de dispozitive cu difuzoare cu si fara fir, cu diverse moduri si controale wireless pentru o experienta dinamica de sunet si portabilitate maxima.

POWER BANK. Baterii de calitate, premium pentru orice dispozitiv cu functii extinse, cum ar fi capacitatea de alimentare, indicatorii ai nivelului de incarcare al bateriei si care satisface standardul de stilul de viata modern.

Faptul ca, in Romania, showroom-ul s-a deschis intr-o perioada de criza este o dovada fara echivoc a calitatii si gamei variate de produse de iluminat cu LED.

„Primim multe intrebari despre motivatia includerii produselor LED in oferta unui magazin cu produse si accesorii pentru casa. Cei care aleg sa ofere clientilor sisteme de iluminat cu LED trebuie sa stie ca acestea ofera numeroase beneficii. In primul rand, consumul de energie electrica este cu pana la 50% mai scazut fata de cel aferent solutiilor clasice de iluminat. De asemenea, durata de viata este mult mai ridicata, variind intre 8.000 si 15.000 de ore de functionare in comparatie cu 1.000-2.000 de ore in cazul becurilor clasice. Acest lucru asigura o economie pe termen mediu, determinandu-i pe consumatori sa investeasca in achizitionarea lor. Nu in ultimul rand, vorbim de sisteme de iluminat versatile si prietenoase cu mediul”, afirma George Achim, directorul general al Vtac Smart Home.

Oferta de produse a companiei este una generoasa, incluzand sisteme de iluminat cu led si produse pentru case smart. Printre cele mai solicitate produse regasim: becuri LED, spoturi LED, benzi cu LED, candelabre LED, aplice LED, planofiere LED, panouri LED si chiar lampi de birou sau de gradina cu LED. Dincolo de iluminatul decorativ, exista solutii LED si pentru iluminatul tehnic, comercial sau stradal (proiectoare LED, corpuri de iluminat de siguranta, corpuri de iluminat stradal si urban, ecrane LED).

Cei ce isi doresc sa devina distribuitori sau parteneri V-TAC trebuie sa stie faptul ca vor lucra cu produse a caror calitate este recunoscuta la nivel international, in tari precum Romania, Bulgaria, Cehia si Polonia si pusa in evidenta de garantia extinsa a produselor, intre 1 si 5 ani. Toate corpurile de iluminat cu LED existente in showroom si in magazinul online beneficiaza de certificate impuse de legislatia in vigoare si sunt ecologice.

Pentru a deveni distribuitor sau partener V-TAC puteti folosi datele de contact ce se regasesc pe site-ul companiei sau vizita showroom-ul aflat intr-o zona dedicata produselor si decoratiunilor pentru case si spatii comerciale, pe str. Valea Cascadelor, nr. 24, în sectorul 6 din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *