Winbet – Tot ce trebuie sa stii

Winbet este una din noile agenţii apărute la noi în ţară, iar, ca orice “nou-venit” în lumea pariurilor şi a pariorilor, am început să ne punem câteva întrebari. Cine este, de unde a apărut, ce ne oferă această agenţie?

Sunt întrebări şi dileme normale, pentru a vedea dacă ne aşteptăm la un proiect de viitor, pentru a vedea dacă această nouă casă de pariuri va putea să reziste printre “rechini”. Totodată, vom vedea şi dacă merită deschiderea unui cont la aceştia în detrimentrul altor case de pariuri dar şi cum se pariază şi câte de intuitivă este platforma acestora. Mai multe recenzii și pareri despre Winbet la un click distanță.

Tot ce trebuie să ştii despre Winbet

Aşa cum relevă conform celor de la ONJN, Winbet este înregistrată sub denumirea de Global Interactive Solutions Limited, compania avându-şi biroul mare în Malta. Nu aveam prea multe detalii din acest punct de vedere, astfel că nu ne putem da cu părerea despre experienţa pe care o au cei de la Winbet în domeniul pariiurilor sportive, a jocurilor de noroc dar şi locaţiile internaţionale unde aceştia mai au agenţii.

Winbet a apărut atât online cât şi offline pe teritoriul ţării noastre, deţinând nu mai puţin de 15 agenţii de pariuri la noi în ţară. cât şi alte 12 jocuri de noroc. Marea majoritate a sălilor destinate păcănelelor sunt în Bucureşti, acestea putând fi zorite prin cartiere cum ar fi Vitan, Mihai Bravu, 1 Decembrie, şi aşa mai departe.

În mod normal, programul acestora este non stop, sălile de păcănele ieşind în evidenţă datorită faptului că oferă jackpot-uri destul de mari. De altfel, se oferă şi un Bonus Club Card jucătorilor, iar jucătorii se vor putea delecta cu băuturi gratuite seară de seară, doar pentru că se joacă la aceştia.

Pot funcţiona până în 2028 – ONJN

Aşa cum se arată în hotărârea emisă de cei de la ONJN, cei de la Global Interactive Solution Limited, cunoscuţi mai exact sub denumirea de Winbet deţin licenţa L118315W0000826, această licenţă oferindu-i dreptul de a furniza atât pariuri sportive cât şi jocuri de noroc până la începutul anului 2028. Licenţa a fost obţinută la începutul anului 2018, iar interfaţa website-ului a devenit disponibilă odată cu anul 2020.

Ce ne oferă website-ul şi platforma Winbet

Încă de la prima accesare a site-ului celor de la Winbet putem observa că avem de-a face cu o companie aflată la început de drum în acest domeniu, website-ul venind în întâmpinarea clienţilor cu un aspect destul de modern.

Reprezentanţii casei de pariuri caută să se focuseze pe jocurile de noroc în special, lucru ce poate fi observat odată cu prima accesare a website-ului, atunci cnd estei automat direcţionat spre platforma pentru jocurile de noroc.

Putem spune despre Winbet că este, într-adevăr, una din casele de pariuri apărute recent în ţara noastră, fiind o agenţie ce caută să se focuseze pe jocurile de noroc, avându-şi biroul principal în Malta, în timp ce la noi în ţară deţine câteva zeci de agenţii, marea majoritate regăsindu-se în Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *