Zeolit Spectrum: activ protect zeolit preparat printr-o tehnologie unica, patentata in Austria

Avand la baza mineralul vulcanic cu o vechime de miloane de ani, produsul premium Zeolit Spectrum a luat nastere printr-o tehnologie patentata in Austria, brevetata la nivel european. Timp de peste 15 ani, producatorul austriac a colaborat cu oameni de stiinta, cercetatori si profesori universitari, in a dovedi eficienta acestui element natural unic ca proprietati in lume.

Elementul activ protect zeolit este micronizat si activat de doua ori, printr-o tehnologie de procesare fara egal. Eficienta dovedita atat in combaterea, cat si in preventia anumitor afectiuni grave ale organismului, dar si in intarirea sistemului imunitar si in curele de slabire, se vede in rezultatele pe care le obtin oamenii din intreaga lume. Inclusiv in Romania, produsul natural premium se afla la mare cautare, oferind o detoxifiere completa celor ce il consuma.

De ce este unica tehnologia de procesare folosita pentru Zeolit Spectrum

Acest supliment alimentar a luat nastere in urma a doua tipuri de macinari. Prima a avut loc la viteze extrem de mici, iar a doua – controlat – la energii cinetice foarte mari. Prin ultima macinare, materialul brut, respectiv zeolitul clinoptilolit, se zdrobeste si devine omogen. Prin micronizare, reteaua de cristale se modifica, si duce la o sarcina de suprafata puternic negativa.

Particulele sunt zimtate si sferice, iar la suprafata sunt optimizate.  Dupa micronizare, are loc activarea termica la 500 de grade. Zeolitul dublu activat are proprietati maxime de incarcare a suprafetei (asa-numitul „potential Zeta”) si permite obtinerea unui schimb maxim de cationi. Nicaieri nu se mai foloseste aceasta tehnologie de procesare, brevetata la nivel european si patentata in Austria, tara de origine a producatorului. Datorita acestei metode, eficienta este mult sporita, iar zeolitul are cea mai mare capacitate de absorbtie a toxinelor.

Zeolit Spectrum ofera cel mai mare nivel de protectie impotriva expunerii la mediu, arata studiile

Mai bine de 200.000 de substante chimice se afla in ceea ce consumam sau respiram. Toxinele se afla pretutindeni, in aerul poluat, in apa tratata chimic, in alimentele procesate si prefabricate, in tutun si in alcool. In asemenea conditii, organismul uman este supus unui stres extraordinar, si incearca sa faca fata cu brio tuturor contaminantilor. Pe baza studiilor clinice derulate de universitati de prestigiu din lume, oameni de stiinta si profesiori, Zeolit Spectrum a luat nastere ca un supliment alimentar care sa ofere cel mai mare nivel de protectie organismului. Nu mai putin de 6 studii clinice s-au demarat pentru a releva eficienta zeolitului asupra peretelui intestinal, asupra sustinerii capacitatii regenerative a ficatului, asupra sistemului oxidant si nu numai. Efectul protector in bolile neurodegenerative, precum si in imbunatatirea parametrilor ficatului si a rinichiului, dar si activitatea antioxidanta a zeolitului au fost subiecte de studiu.

Cauti activ protect zeolit? Cumpara produsul avizat pentru uz intern

Pentru ca ai cautat „activ protect zeolit”, inseamna ca stii deja cat de importanta e detoxifierea. Din acest motiv, iti recomandam singurul produs avizat pentru uz intern, aprobat ca produs medical, ce contine certificarea ISO EN ISO 134585. Tehnologia de procesare patentata, materia prima, plus interesul pentru inovatie si cercetare, au transformat acest supliment alimentar intr-un produs eficient pentru detox.

Daca vrei sa iti intaresti imunitatea, sa scapi de starea permanenta de oboseala, sa iti recastigi vitalitatea, sa te bucuri de un somn odihnitor si sa iti ameliorezi simptomele afectiunilor digestive, fa o cura de detox.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *