ZGR tour

                                             

Pe lângă cele mai bune oferte a serviciilor de transport România -Belgia, siguranţă completă, confortul transportului şi profesionalismul la cele mai înalte standarde sunt, fără doar şi poate, condiţii fără de care ZGR tour n-ar mai fi ceea ce este la ora actuală pe piaţa de profil: calitate orientată spre perfecţionare continuă, preocupare pentru călătoria la cele mai înalte standarde. În plus, autocarele de ultima generaţie puse la dispoziţia clientului, împreună cu sistemele tehnice performante, de ultima generaţie înseamnă, conform principiilor şi a valorilor agenţiei ZGR tour, desăvârşirea respectului faţă de client, cu alte cuvinte ideea siguranţei călătoriei înainte de toate. Avem, aşadar cu cine, cu ce şi ştim cum să vă oferim acele servicii de transport persoane România – Belgia capabile să respecte condiţiile impuse de către agenţia noastră, care să vă asigure confortul şi certitudinea ajungerii cu bine la destinaţie

ZGR tour, vă oferă ocazia de a vă face gratuit rezervări prin intermediul telefonului. Vă asigurăm că operatorii noştri sunt foarte amabili şi prompţi şi vă vor răspunde cât mai repede cu putinţă, şi eficient. Însă aveţi posibilitatea de a vă rezerva locul şi online, prin simpla accesare a site-ului nostru, care vă oferă această posibilitate excepţională.

Reduceri bilete autocar la transport persoane?

Elevii, studenţii şi persoanele care circulă în grupuri organizate beneficiază, săptămânal, de reduceri ale biletelor de autocar de la ZGR tour. Găsiţi pe site-ul nostru promoţiile oferite periodic de compania noastră pentru circuitele internaţionale, în mod general, şi pentru plecări România – Belgia, în mod particular.

Servicii gratuite incluse la transport persoane România – Belgia cu autocarul? Sigur că da, biletul de autocar include şi servicii gratuite.

Care sunt beneficiile pe care ZGR tour vi le oferă?

Pentru ca profesionalismul, calitatea, respectul, siguranţă şi experienţă, sunt trăsăturile caracteristice ale agenţiei noastre, realizăm servicii de transport persoane pe ruta România – Belgia cu ajutorul unei echipe specializate în ceea ce priveşte oferirea acestor servicii, de la partea managerială, până la personalul extreme de bine pregătit să ofere toate informaţiile necesare pentru rezervări bilete. ZGR tour dispune de autocare omologate pe segmentul călătoriei internaţional. Iar faptul că avem propria flota auto face că ideea de transport persoane să-şi găsească, prin intermediu agenţiei ZGR tour, drumul drept spre destinaţie.

Cum să călătoreşti plăcut alături de noi?

Tot ce trebuie să faceţi pentru a avea certitudinea şi siguranţa că veţi ajunge în condiţii optime la destinaţie este să vă adresaţi colegilor noştri, pe care îi găsiţi întotdeauna în agenţie şi să vă rezervi din timp locul în autocar. Sigure, confortabile şi accesibile, datorită preţurilor rezonabile, cursele noastre săptămânale pe orice rută sunt realizate, cu ajutorul autocarelor proprii, pe toate variantele disponibile pentru ajungerea la destinaţie. Călătoriei este garantată în primul rând de tehnologiile performante pe care le utilizăm, şi în al doilea rând, de expertiză personalului nostru frecvent instruit, experimentat, şi calificat în oferirea serviciilor de transport persoane în siguranţă. Vă aşteptam nerăbdători să mergeţi cu noi în lume şi veţi fi la fel de încântaţi că şi noi să ne aveţi aproape pe tot parcursul călătoriei cu care străbatem, capabili fiind să vedem partea frumoasă a lucrurilor, şi mereu diferită, a fiecărui moment pe care îl parcurgem împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *