Firme de unde poti cumpara echipamente medicale din Bucuresti

Firme de unde poti cumpara echipamente medicale din Bucuresti

In Bucuresti este polul in care se gasesc cele mai multe firme distribuitoare de echipamente medicale. Ofertele distribuitorilor difera destul de multe, exista unii distribuitori care se axeaza catre o singura categorie de echipamente medicale, alte firme mai mari care au o gama diversificata, care cuprinde echipamente medicale pentru diferite domenii de activitate sau firme care comercializeaza doar consumabile.

Alegerea corecta a furnizorului de echipamente medicale

Fiind vorba de o piata cu o concurenta puternica, firmele de echipamente medicale din Bucuresti incearca sa multumeasca clientii si sa le ofere avantaje competitive cu beneficii din punct de vedere financiar.

In acest sens, multe din firmele serioase din piata de echipamente medicale au create diverse programe de parteneriat, din care pot fi obtinute discounturi considerabile. Acesta este un aspect extrem de important de care trebuie sa ti cont atunci cand alegi o firma de echipamente medicale din Bucuresti.

Printre cele mai cunoscute programe din care pot fi obtinute discounturi sunt cele care tin de volumul comandat, cu cat acesta este mai mare, cu atat discountul creste, sau programe de parteneriat pe termen lung, prin care sunt achizitionate echipamentele dorite si suma de plata este esalonata in mod egal pe o perioada de 12 luni, practice o plata in rate. Acest ultim program amintit poate avea si anumite bonusuri din partea furnizorului, care sunt oferite, in general, prin consumabile gratuite.

O firma de echipamente medicale din Bucuresti cu un portofoliu bogat

Analizand firmele de la care poti cumpara echipamente medicale din Bucuresti, care au o prezentare in mediul online, firma Proton este cea care are un portofoliu bogat de produse, pentru diferite domenii medicale si care ofera clientilor programe de parteneriat avantajoase.

Gama de produse este una destul de variata in analizoare, care beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, dar si de echipamente medicale mai mari precum radiografele, ecografele sau angiografele. In plus, acest furnizor de echipamente medicale din Bucuresti are si o categorie de produse dedicata cercetarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *