Maraton pentru copiii autisti

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Maraton pentru copiii autisti


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Maratonul Nisipului sustine realizarea proiectului Spatiu Senzorial, prin care se urmareste construirea unei alei senzoriale exterioare si achizitionarea unui echipament de olarit destinate imbunatatirii experientelor senzoriale pentru 60 de copii autisti.
Toate incasarile cursei Family Run (Maratonul Nisipului), din data de 29 martie 2015, care va avea loc pe faleza din statiunea Mamaia, vor fi directionate pentru implementarea acestui proiect.
Spatiul Senzorial va ajuta la dezvoltarea copiilor, le va asigura gandirea rationala, le va dezvolta abilitatile de manevrare si imbunatatire a capacitatilor de solutionare a problemelor.
De asemenea, acest proiect ii va ajuta si pe terapeuti sa descopere noi preferinte ale copiilor, sa obtina o cunoastere aprofundata cu privire la personalitatea copilului si sa stabileasca un contact optim cu acestia.
Maratonul de la Malul Marii, ajuns la cea de-a doua editie, ramane si in acest an singura competitie de acest gen din Europa care se desfasoara pe nisip. Evenimentul sportiv este organizat de Asociatia "Sanasporta", in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral si Radio Constanta.
Maratonul Nisipului se ...

Categoria: Sanatate
ID articol: 89833
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Maraton | Autisti |
Citeste intreaga stire: Maraton pentru copiii autisti

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --